söndag 3 maj 2009

Kungsfisken på 450gr, registrerad storfisk.

Tack till Nicklas Kolbäck och Christian Bergquist för assistans vid vägningen. Tack även till Mattias Liewendahl för tips om piggvarsfisket under gårdagen. Vi fick tyvärr ingen, men det krävs ju lite tid och kunskap om det fisket. Vi la ju bara några timmar och det är väl nästan bara i Öresund och på sydkusten det finns hyfsat täta bestånd av piggvar och i viss mån slätvar. Medelvikten i Bohuslän tycks ju dock vara betydligt högre. Det blir dock självklart mer försök.
Gårdagen var som sagt blåsig och det var allmänt trögfiskat. Navia/Lowrance fick ett par fina knotar när de låg uppankrade vid havskattsfiske och provade med lite pillemete. Största var på 420gr och var Daniel Lindbloms tredje registrerade storfiskart på en månad. Havskattsfisket var hyfsat bra, dock utan toppvikter på lördagen.
Vi måste även återigen berömma fantastiska Petersons Krog på Käringön. Fantastisk mat, oerhört trevlig och bra personal och vi behöver väl knappast tillägga att atmosfären inte kan bli bättre. Tänk på att här är "fullknökat" under turistsäsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar