onsdag 27 maj 2009

PNC och Kvalöyresa på gång!!

Det har blivit lite dåligt med fiske för oss i teamet de sista två veckorna men som tur är så har vi vänner som är ute och kör.
Själv har man varit och laddat upp batterierna på Naxos (se bild ovan) en vecka inför de tuffa fiskeveckor som väntar i sommar.

Den som har varit mest aktiv är ju helt klart Henke Karlén som ni kan följa på hans utsökta sida som vi länkar till i högerspalten.
Henke har köttat upp reg fiskar sista månaden i sötvatten.
Nu ser det ut som om Henke skall jobba i Langesund i sommar så i Langesundsfestivalen i början av Augusti lär vi andra få sikta på andra platsen om jag känner Henke rätt.
Han lär fiska dom timmar han inte är på jobbet.

Markus är i väg på mini bröllopsresa och Mats och Rickard är sociala hemma men det finns ett ljus i tunneln och det stavas PNC eller Pater Noster Cup som tävlingen heter.
I år är tävlingen flyttad en månad framåt och förändrad på en hel del sätt.
Bla skall man helst ta in en 3-5 arter (speciella arter) levande som då ger 25 poäng st och dessutom har en hel del landnära arter fått en lägre idealvikt.
Vi i Team Isola/Lowrance-KSK där KSK står för vår fiskeklubb Kungsbacka Sportfiskeklubb kommer i år att deltaga med Markus "världens bästa reserv"Lundgren, Rickard"lagspelaren "Sellman och Magnus"kaptenen"Karlsson.
Tävlingen går av stapeln Fredag-Lördag 12-13 Juni.
Veckan därefter den 21 Juni sticker Magnus, Markus och Mats från teamet samt Micael Karlsson och Håkan Wing från Confidence och Harry Moss, Putte och Andreas från GBFC (Göteborg Big Fishing Club) upp till Kvalöya som ligger ca 3 mil NV om Tromsö.
Vi fiskar i en vecka efter framförallt Hälleflundra och Rödspätta.
På de två åren och 11 fiskedagarna vi vart däruppe innan har det blivit 38 st Kveite med en medelvikt på stadiga 13 kg.
Rödspättorna har också haft en grym medelvikt med 7-8 st över 2 kg med en på 3,46 kg i topp.
Så inom kort kommer uppdateringarna förhoppningsvis dugga tätt på sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar