måndag 6 juli 2009

Badpojkar i Tromsövattnen

Som traditionen säger måste man bada vid Flundra över 30 kg eller vid PB på fina arter. Det har blivit en hel del bad under våra tre år uppe på Kvalöya och i år var inget undantag där fyra av oss åtta fick hoppa i det ca 7-8 gradiga vattnet. Tyvärr fick inte Harry Moss alias Jari bada i år heller men Håkan startar upp först med ett snyggt sidohopp innan fegisarna som är uppe i stugan och hämtar handukar och badkläder anlänt till bryggan. Efter detta kör Andreas en helt misslyckad bakåtvolt som slutar med att han landar med fötterna först. Mats vinner helt klart på stilpoäng när han kör sitt pattenterade hopp där målsättningen är att landa med bakdelen först. OBS: Kolla in bonnabrännan.


Som vanligt när vattnet är under 25 grader varmt tvärvägrar Markus att hoppa i!

Men med diverse hot om att inte få åka med till Langesundsfestivalen mm kör han också sitt pattenterade fjollhopp som ändå ger fina stilpoäng.

Markus är mest känd för sina tretton PB i Langesund första året han var där. Det året var det endast 23 grader i vattnet och även då tvärvägrade han att hoppa i. Då fick vi också tvinga i honom med hot om att han fick stanna i land under tävlingen.
Även om han alltid varit sist på båten i den individuella tävlingen i Langesund har han tillfört mycket till laget och i år skall han enligt rykten bryta denna förbannelse som nu varat i ca 6 år.//MagnusInga kommentarer:

Skicka en kommentar