onsdag 22 juli 2009

IQ FISKMÅS!!

Ville bara berätta om våra kära (??) vänner som följer oss under fisketurerna...
Jag har nämligen några på tomten som jag börjar bli hyffsat irriterad på. Vi har ett fiskmås-par på taket som snart skall ha ungar vilket resulterar i att om blir helt galna så fort man visar sig ute. Dom dyker som tokar mot en och dessutom lägger av en bombmatta med måsskit.

Lyckligtvis har vi inte blivit träffade än! Dom tom dyker mot oss när man står framför fönstret. Funderar starkt på att införskaffa jägarexamen och förpassa dom till de sälla jaktmarkerna.

För att ytterligare bekriva deras fantastiska dumhet måste jag berätta yterligare en liten historia från i våras.Ett annat fiskmåspar fick för sig den korkade idén att lägga bo på marken. Detta resulterade i att en dag så låg det massa äggskal på marken och vi undrade vem som hade varit så snäll och hjälpt oss? Vi funderade men kom inte på vem det kunde vara.
Fiskmåsparet verkade inte bry sig utan körde på en gång till med samma resultat??!!
En kväll när vi satt hemma i lugnan ro så såg Mia något som rörde sig bredvid måsboet på berget utanför. En Igelkott!! Den gick rätt upp till boet, trottsade fiskmåsarnas raseritbrott, och gluffade i sig äggen med stor aptit. Fiskmåsarna lade ägg en gång till innan dom gav upp eller om det möjligtvis är dom som för ett dj-vla liv på taket nu.
/Rickard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar