torsdag 30 juli 2009

Fiskerapporter

Jan Anders i team Nessie har varit på plats i Stora Bält ett par dagar i väntan på tävlingen och han har haft bra fiske efter dom platta med Varar och Skrubbor runt kilot. Det enda som han inte är nöjd med är att det är enorma mängder småtorsk som nappar hela tiden och förstör artfisket.

Jag fick också ett roligt samtal från Uffe Palmqvist från GHFK som varit nere i Öresund i en och en halv dag ihop med Jan-Åke Palmqvist och Peter Hasselberg också från GHFK. Den välkända trion hade fått inte mindre än 26 st Slätvarar, 2 st Piggvarar och 2 st Fenknotar. Om jag hörde rätt så hade Jan-Åke fått två Slätvarar strax över kilot och Peter hade fått bägge Fenknotarna på imponerande 530g och 550g vilket är nytt klubbrekord i GHFK! Grattis killar till ett grymt fiske.

Även välkände Ola Esbjörnsson från Tibro var nere i Sundet för några dagar sedan ihop med en polare och fick 2 st Fenknotar och ett 20 tal varar där en Piggvar på fina 1490 g och en Slätvar strax över kilot stack ut. Olas kompis fick bägge Fenknotarna som vägde 380g och 440g.

Nu är det dags att packa inför helgen i Stora Bält och ligga på Rickard så han får bundit lite tackel. Dessutom får vi hoppas att vinden inte blir alltför kraftig i helgen så man kan njuta av fisket. 03,00 lämnar vi Kungsbacka imorgon bitti om vindarna är hyggliga för några timmars träningsfiske. Följ vårt fiske här på bloggen under helgen. //Magnus

1 kommentar:

  1. Skall bli grymt spännande att följa rapporteringen framöver.

    SvaraRadera