lördag 3 oktober 2009

Sista Öresundsbilderna från 19-20/9.

Sådan husse, sådan hund?!! Anders "har jobbat på Vandia" Christensson och Thomas "Mr Vandia" Nilsson. Blicken, skickligheten i sundsfisket... Det är ju bara håret som skiljer! :-)

Bröderna Palmqvist, Uffe och Jan-Åke. Alltid glada och trevliga med humöret på topp!

Headquarters!! Isola bodde precis vid tävlingsområdet i Rickards gamla husvagn (till höger), som enligt rykten senast användes på vinterolympiaden -76 i Innsbruck. Närmaste grannar var Nidingen Giants, vars husbil var av något nyare upplaga. Denna husbil är enligt säkra källor välanvänd under Giganternas singeltid, alltså sent 1900-tal.

Daniel "Navia-D2" Lindblom med snygg slätvar på drygt 1,5kg.
Navia på väg in i hamn efter en lyckad tävling. Seger blev det till slut, efter 2 bra fiskedagar!
Thomas "Sundets konung" Nilsson övervakar invägningen. En fin sjätteplats blev det för Thomas team som alltid är med i topp i denna tävling.

Ett nedstämt Isola som la hela söndagen på att jaga SSC-poäng istället för att satsa på Garmin Fiskefestival, vilket gjorde att vi dalade i resultatlistan. Flera team hade samma problem under säsongen.
Henke, Benny och Ronnie var däremot glada efter att ha säkrat segern i SSC. Även dessa grabbar var en bit från toppen i exempelvis denna tävling och Langesundsfestivalen, de satsade ju precis som oss på SSC, och vann ju därför välförtjänt. Men visst ser båten lite framtung ut?! Är det nya Giants vi ser? ;-)

Tävlingsledningen fick bogsera in inte mindre än 3 båtar på söndagen. Ett bensinstopp, ett roderhaveri och den tredje var okänd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar