onsdag 11 november 2009

Confidence rules!

Vi har samlat på oss lite foton på fina havsfiskar från Olofs, Oscars, Håkans och Micaels senaste säsonger med Confidence. Ni har väl inte missat deras djuptackelspecial några inlägg ner? Här följer i a f en del fångster, bland annat tagna på dessa tackel... Det är utan tvekan fantastiska fiskar som de flesta bara drömmer om. Ingen tvekan om att man blir ruggigt havsfiskesugen!

Dubbeldrillning håkäring!! Håkan med haj på 27,4kg och Oscar med en på 46,4kg från Bratten juli-07. Oscars haj var dåvarande svenskt rekord.

Oscar med havsmus på 1132gr från i somras. Svenskt rekord. Tagen på 10-gradarn.

Micael med blåkäxa 740gr från maj-08. Svenskt rekord, tagen på 10-gradarn.

Håkan med svenskt rekord på vitrocka tagen i somras på 10-gradarn på samma pass som havsmusen. Vikt: 10,205kg.

En fin brungylta tagen på en satsning mot svenska rekordet (vakant, måste väga minst 300gr).

Håkan med stor, tryckskadad lubb. Långa och lubb är väldigt tryckkänsliga och går aldrig att returnera, vilket däremot går alldeles utmärkt med exempelvis våra svenska hajar och rockor. Dessa tillhör som ni vet broskfiskarna och saknar simblåsa.

Olof med blålånga på 7800gr från 10-gradarn, tagen på en riktad satsning. Dåvarande svenskt rekord, numera slagen med 35 gram...

Håkan med rejäl vraktorsk tagen på djupt vatten i Skagerack.

Oscar kan bara hålla emot när en jättefisk har tagit betet 300m ner. Fisken släppte efter 5 min utan att Oscar i princip fått in en enda meter lina! Sannolikt riktigt stor håkäring, men här ute kan ju vad som helst hugga! Det är en stor del av charmen med havsfiske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar