måndag 15 februari 2010

Thomas Nilsson blev Årets Havsfiskare!!

Årets Havsfiskare - Thomas Nilsson

"Årets utmärkelse tilldelas turbåtsskepparen, sportfiskeprofilen och storfiskjägaren Thomas Nilsson för att han under en rad år har utvecklat turbåtsfisket och under 2009 framgångsrikt lotsat sportfiskande gäster till bl.a. 98 storfiskanmälningar i Öresund tagna ombord på Vandia.

Thomas Nilsson är en numera legendarisk turbåtsskeppare på Vandia i Helsingborg. Som mångårig framgångsrik tävlings- och sportfiskare har Thomas överfört sina kunskaper till att lotsa sportfiskande kunder från såväl Sverige som närliggande länder till storfiskar av de flesta arter som förekommer i Öresund. Under 2009 har hela 20% av samtliga Storfisk-anmälda havsfiskar fångats från Vandia. Thomas är en förebild som skeppare genom att dokumentera fångsterna ombord och uppmana gäster att anmäla sina fiskar, han är även ett föredöme som skeppare, alltid med kundens och fiskens bästa för ögonen. Det finns t.ex. minimått för kolja och torsk på Vandia.”



Så lyder motiveringen som en enhällig jury, bestående av representanter för Göteborgs Havsfiskeklubb (GHFK), Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund och sportfiskemedia satt på pränt när de valde att dela ut priset för år 2009 till Thomas Nilsson, Helsingborg.

För mer information, klicka här för GHFK:s hemsida.


Team Isola gratulerar och lyfter på fiskehatten för vår vän Thomas Nilsson!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar