onsdag 15 september 2010

Samvarobilder från gösfisket :-)

Här kommer några bilder från gösfisket med KSK nyligen som kanske kan få igång fiskefebern något, trots kulingvindar och hällregn här på västkusten. Helgens planer på havsfiske ser ut att blåsa bort.
Att det saknas bilder på gösarna får vi väl skylla på att det var så trevlig samvaro att vi helt enkelt glömde av att fota alla 7-kilosgösar vi bände upp... Hrmmm...



Jonas Jansson Fors förevisar en avslappnad variant av dropshot-fiske.

KSK:s grand old man, kassör Bosse Dahl, fiskade med Håkan och Oscar från Confidence. Där blev han perfekt servad med kaffe och rätt fiskeprylar!

Om man inte visste att Håkan hade några heta tackel i underbyxorna hade denna bild varit ganska rolig för den med lite fantasi.



Vädret, med en rejäl höststorm några dagar innan som rörde om vattnet rejält, var enligt lokal expertis på plats långt ifrån optimalt för gösfiske...




...men sedan var det ju det här med samvaron! Kassör Bosse, som enligt obekräftade uppgifter var med redan kring tiden för Hedenhös och när Jesus gick på vattnet, diskuterar för- och nackdelar med olika tacklingar vid dropshot-fiske. Nåja, kanske inte, men han gillade iallafall maten ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar