torsdag 27 januari 2011

Kungsbacka Sportfiskeklubb har nöjet att presentera:

Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder åter på en spännande föreläsning. Denna gång är ämnet fiske jorden runt och vi drömmer oss bort till tropiska vatten och starka fiskar. Våra ciceroner för kvällen är fiskeglobetrottern Jonas Holmsgård, samt danske fotografen och fiskeentreprenören Thomas Søbirk. Tillsammans har de fiskat i bortåt 40 länder och fångat fiskar som de flesta av oss bara drömmer om…

Kvällens resa tar oss från Atlantens bråddjup och grunda flats, via Stilla Havets korallrev och klippöar till Indiska Oceanens mest avlägsna atoller. I bilder, filmklipp och spännande historier bjuds på exotiskt fiske i alla former - big game, fluga, popper, speed jigging - efter drömfångster som tarpon, bonefish, roosterfish, GT, sailfish och marlin. Den som vill får också kika på prylarna som används.

Lowrance sponsrar de 100 första besökarna med en specialdesignad Buster Jerk. I samarbete med våra sponsorer Lowrance, Wiggler och Björlanda Sportfiske kommer det även att anordnas ett lotteri med fantastiska priser.


Tid: Måndag 31/1 kl. 19.00
Plats: Elektronen, Industrigatan 2a, Kungsbacka
Karta: Klicka här!
Kostnad: Gratis inträde, Kungsbacka Sportfiskeklubb står för kostnaden!
Info: Klicka på bilden för större version.

Hjärtligt välkomna!

2 kommentarer: