lördag 6 augusti 2011

Härliga Langesund!

Äntligen på plats i Langesund, favoritveckan på året! Första dagen bjöd på ganska blåsigt väder med en del gammal sjö och eftersom vi tog en sväng på byn igår kväll blev det fullt naturligt med sen start imorse... Morgondagen ska vara rejält blåsig och våra norska vänner är nu på plats och reglerar vätskebalansen med oss innan vi ska ut och inspektera grevskapet även ikväll ;-)
Legendariska Tordenskiölds (en gång helt opartiskt utsett till ett av Nordens bästa uteställen av team Isolas kapten) har återöppnat och pianobaren kan få besök även ikväll!

Mest inomskärs idag, men några för Langesund klart godkända fiskar blev det, bland annat rötsimpa 325gr och skrubba på närmare halvkilot. Totalt 11 arter på en halvdag. Efter första dagen ser arttävlan ut som följer:

Nisse: 10 arter
Mackan: 9 arter
Jocke: 8 arter

Skepparen har hela dagen klagat på den axelskada han ådrog sig under fysiska aktiviteter i onsdags. Bortförklaringar enligt Nils och Jocke. Till saken hör att Isolas teamkapten Magnus också har problem med den axel som efter några dagars skeppande brukar spöka en del. Ett skadeskjutet team med andra ord. Bortförklaringar enligt konkurrenterna.

Tight Lines!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar