fredag 2 augusti 2013

Snart tävlingsdags!

Träningsfisket har gått bra och som vanligt har vi fiskat på en massa ställen där vi INTE ska fiska på tävling. I slutändan är det ofta de gamla vanliga, kända positionerna som man fiskar på, samt någon enstaka ny. Vi är nu uppe i 25 arter på 3 dagars träningsfiske. På bilden Magnus med en fin blåkäft från dagens fiske.

Vädret verkar osäkert men det ser lite småblåsigt ut för helgen, så rutten bestäms som vanligt inte förrän lördag morgon. Som vanligt har vi nog inte tid att blogga under tävling, men det kommer en rapport och resultatlistor efter första dagens fiske under lördagskvällen.

Våra vänner Navia och Nidingen Giants har också fiskat bra. Värt att nämna är att Nidingen Giants bytt ut Melker Lang mot Lowrance-Rickard Larsson i denna tävling. Som en följd av detta har nu Nidingen Giants en totaltvikt som för första gången sedan den stora världssvälten 2008 understiger 300kg! Isolabloggen erfar att Nidingen-båten därför i år kan komma upp i planing, vilket innebär extra fisketid. De blir med andra ord riktigt farliga i år! ;-)

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar