tisdag 18 mars 2014

Kläckning igång - Sportfiskemässan till helgen!

Romkornen i Kungsbacka Sportfiskeklubbs kläckningsprojekt har tack vare den tidiga våren redan börjat kläcka! Förhoppningsvis blir detta ett starkt tillskott i våra öringvatten! Som medlem i Kungsbacka Sportfiskeklubb har du flertalet fina klubbsjöar att fiska i, bland annat Skållesjön där årskortet annars ligger på 300 kr. Från och med 2013 gäller ditt medlemskort även som fiskekort i Kungsbackaån. Ett årskort kostar annars även där 300 kr. Utöver detta har vi bra subventioner på mängder av fiskeresor, bland annat med turbåten Vandia två gånger/år.

Medlemskapet i KSK kostar 400 kr + en inträdesavgift på 400 kr första året. För en del av vårens aktiviteter kan man titta på hemsidan www.kungsfiskarn.se under "Aktiviteter". Frågor kan man ställa till info@kungsfiskarn.se och vill man bli medlem fyller man enklast i uppgifterna under "Bli medlem".

Under veckoslutet blir det bloggande från Sportfiskemässan, som i år går av stapeln på Kistamässan i Stockholm. Både Mattias och Mackan är där på jobb.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar