lördag 4 april 2015

Inget lidande på långfredagen!

Eftersom alla i teamet är oerhört icke-troende, på gränsen till hedniska, så var det inget kristet lidande utan fiske som gällde på långfredagen. På sydkusten var det ganska trögfiskat för Mange, Mats och Tomas Einarsson, men teamkapten Magnus toppade Isolabåtens trippel med en 11,1-kilos påsklax. Granning!

Mattias och undertecknad körde piggvar i helt nya områden, och det gick riktigt bra. Vi hade fiskar på 4,64 + 3,72 + 2,82 kg i topp. Alla dessa återutsattes efter snabba foton i strandkanten. Lite spännande var den hybrid mellan slätvar/piggvar ("släggvar"?) som vi fick. Mer om detta när jag hunnit gå igenom alla bilder. Att dessa två arter hybridiserar är välkänt.

Mästaren Nicklas Kolbeck var även han ute igår och fick en helt makalös piggvar på 70 cm & 7,25 kg... Den näst största vägde 5,25 kg. Fiskarna simmar glatt vidare i havet skall tilläggas. Ett stort grattis Nicklas till en piggvar som är av overklig storlek!  Hatten av från oss!


Hail Kolbeck the king!

Tyvärr inga vettiga GoPro-filmer, men jag plockade ut några roliga bilder från gårdagens ändå ganska idoga filmande. Bland annat såg vi en slätvar, den första någonsin vi sett på detta fiske, trots att det börjar bli väldigt många timmars kikfiske nu. Tyvärr vägrade den hugga...
SLÄTVAR!!!
Spaning!

Going down under!


När man tror att man stängt av kameran...

Laxfisket fortsätter idag och under söndagen blir det mer piggvarsfiske!

/Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar