lördag 30 april 2016

Havsfisketipset: Ramsvik Stugby & CampingTeamet vill passa på att tipsa om Ramsvik Stugby & Camping, strax norr om Smögen. De har ett helt perfekt läge för oss havsfiskare som exempelvis vill gå ut till Bratten och 10-gradarn, men också för kustnära semesterfiske för hela familjen. Personalen är sportfiskeintresserad, arrangerar fisketurer och anläggningen är utrustad med bland annat rensbord, frys och agnförsäljning. Paketpriserna gör det också till en perfekt resa med fiskeklubben! Läs deras presentation nedan!

Ramsvik för fiskeintresserade
Ramsvik Stugby & Camping är den perfekta platsen att utgå ifrån när du vill prova på kustnära fiske i Bohuslän.
Vi har sex öppna plastbåtar med utombordare (6 hk/9,9 hk) och två Terhi Saiman roddbåtar som vi hyr ut per timme och dygn för kustnära fiske. Har du egen båt med dig finns sjösättningsramp i Hunnebostrand. Vi har dessutom samarbete med gästhamnen i Hasselösund för sjösättning och båtplats under vistelsen.
Vi säljer bete – frysta räkor och agnsill – och har ett grundläggande sortiment av fiskeutrustning i vår butik. I receptionen kan du hämta ett gratis sjökort med markerade fiskeplatser i närområdet. På vår brygga finns ett fiskrensbord, så att du snabbt och effektivt kan ta hand om fångsten – och bjuda våra trogna hustrutar på ett skrovmål rens. Du kan dessutom frysa in den rensade fångsten så att du kan få med den hem.
Fisketurer
I samarbete med lokala yrkesfiskare arrangerar vi fisketurer, dels tretimmars spännande familjefisketurer som passar både små och stora, dels fyratimmars havsfisketurer som går lite längre ut till välrenommerade fiskeplatser som Svaberget väst om Smögen. Du kan också åka på krabbfisketurer och delta i havskräftfiske.
Anläggningen
Vi har över 100 trevliga stugor i varierande storlek och prisklass, alla inom hundra meter från havet. Vår restaurang vid stranden har fullständiga rättigheter, och du kan få frukost, lunch och middag. Ofta har vi musikkvällar med trubadurer.
Under högsäsongen finns en livsmedelsbutik med fullt sortiment, och på för- och eftersäsong finns kioskförsäljning. Vi har fem olika grillplatser på anläggningen. De är fria att använda för alla gäster. I servicebyggnaden vid havet finns en stor bastu och en badstege för uppiggande kvällsdopp. 
För sportfiskeklubbar och föreningar
Sportfiskeklubbar är välkomna att arrangera sportfiskeresor till Ramsvik. Vi erbjuder grupper och föreningar fördelaktiga paketpriser, och vi har generösa avbokningsregler. Vi tar hand om allt det praktiska under vistelsen, så att ni kan ägna er åt fisket och umgänget. I stugorna, som alla ligger nära havet, bor ni bekvämt och trivsamt. Restaurangen erbjuder helpension om ni så önskar, men det går också att laga mat i stugorna.
Vill du ha mer information om sportfiskearrangemang för klubbar och föreningar och en offert kontaktar du oss på 0523-503 03 eller info@ramsvik.nu
Hitta hit
Ramsvik ligger på en halvö mittemot Hunnebostrand, en mil norr om Smögen.
Från E6:an tar du avfart 101 mot Smögen/Kungshamn. Följ skyltningen mot Smögen och ta avfarten åt höger märkt ”Ramsvik 4”. Kör över bron över Sotenkanalen, tag höger och efter 3 km är du framme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar