onsdag 9 januari 2019

Artfiske och tonfisk i Kungsbacka 21/1!


TID: måndag 21 januari kl. 19.00. FRI ENTRÉ!
PLATS: Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka


Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder ännu en gång på en spännande föreläsning. Denna kväll gästas vi av Sportfiskarnas hängivne artjägare Hans Lindqwist samt Fladen Stores Roberth Hellberg.
Under kvällens första halva får vi lyssna på Hans Lindqwist, som berättar om svenskt artfiske. Tungevar, nissöga och trubblångebarn är några av alla udda arter som lurats under hans fisketurer. Hans Lindqwist tillhör en liten skara sportfiskare som har fångat över 100 fiskarter i svenska vatten. Följ med på en resa runt om i vårt avlånga land när Hans berättar om fiskar som få människor ens vet om att de existerar.

Kvällens andra halva vigs åt den blåfenade tonfisken som har varit borta i över 60 år men nu är tillbaka i svenska vatten. Följ med ombord på sportfiskaren Roberth Hellbergs skuta Pink Lady och hänförs av ett samtida fiskeäventyr på skandinaviskt vatten. Roberth med besättning har under två år lyckats fånga, märka och återutsätta ett flertal blåfenade tonfiskar i 250-kilosklassen, både i Sverige och Danmark. Nu avslöjar han allt om det minst sagt spännande tonfiskprojektet.

Som vanligt anordnas det ett lotteri med fina priser från Garmin och Fladen Fishing!


Hjärtligt välkomna till en kväll ni inte får missa!



Vägbeskrivning
Ni som kommer norrifrån kör av Kungsbacka/Varla, ni som kommer söderifrån tar Kungsbacka/Särö. Parkera på det stora köpcentret Kungsmässans parkering, men så nära McDonalds och den rondellen som möjlighet. Vid rondellen går ni över gatan och har då bara 100 m kvar. Följ marschallerna!

Välkomna!
/Kungsbacka Sportfiskeklubb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar