onsdag 14 augusti 2013

Team Isola splittras!

Ställföreträdande teamkapten till vänster, ordinarie till höger.
Inför Garmin Fiskefestival går Mackan in som teamkapten på Isola-båten. Anledning: ordinarie teamkapten Mange är nämligen utlånad till nya glödheta teamet Lowrance Sweden för just den tävlingen! :-)

Magnus fiskar ihop med Rickard Larsson och Jakob Svensson, bägge till vardags på Lowrance/Navico. Senast förstärkte ju Rickard Nidingen Giants vid deras fina fjärdeplats på Langesundsfestivalen. Mackan får sällskap av Mats, samt antingen Rickard eller Mattias. Förhoppningsvis blir vi därmed ytterligare ett starkt Lowrance-team i startfältet till årets jämnaste tävling, som går av stapeln 14-15 september.
Hybrid från 2012

Utgångshamn är Borstahusen norr om Landskrona, med perfekt läge och logistik för denna tävling. Utöver våra skånska vänner brukar flera danska team fiska riktigt bra i det som är även deras hemmavatten. Tävlingen är alltid tuff och jämn, beroende på att det är färre arter att jaga än i övriga tävlingar, inte något extremfiske på grund av de moderata fiskedjupen och att det helt enkelt är färre chanstagningar i Öresund jämfört med övriga tävlingar. Dock krävs det att nästan alla 14-15 arter man brukar få är i god storlek. Det är lätt att halka ner 5-10 platser om man missar på några arter.

Mer info om tävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar