söndag 8 december 2013

Mycket kul "torrfiske" nu!

Trots lite mellanläge för mycket fiske händer det en del ändå. Vi lägger en ny liten blänkare för måndagskvällens fiske-talkshow på Park Lane. Kul är att showen även direktsänds på Youtube! På plats finns Lowrance och visar produkter, samt bland annat Gädd-Joel Abrahamsson (bilden) och Martin Falklind. Arrangör är Robert "Robbo" Jonsson från NyttFiske - klicka här för mer info!
Fiskekryssningen tidigare i höst blev en stor succé och redan nu slipas det planer inför nästa år. Fiskejournalen var initiativtagare och arrangör, med draghjälp från mina kollegor från Sportfiskarna. Weeping Willows livespelning ska ha tillhört de absoluta höjdpunkterna. Extra kul är att Sportfiskarnas och svenska rockmusikers projekt Ge Fan i Våra Vatten fick in hela 45000kr tack vare Fiskekryssningen, pengar som är öronmärkta till svensk fiskevård. Många bäckar små...

Ge Fan-produkterna går väldigt bra i vår webbutik och extra viktigt är alltså att överskottet går till för oss sportfiskare väldigt bra ändamål. Dessutom är produkterna riktigt schyssta, kolla bland annat Baltic-flytvästen nedan. Formgivare är Millencollins gitarrist Erik Ohlsson. Läs mer här.

Det är inte långt kvar till Båtmässan i Göteborg. En social inrättning av stora mått (åtminstone invigningsdagen), men också lite av ett startskott på fiskeåret. Båtmässan satsar i år extra på sportfisket genom att utnämna söndag 2/2 till en sportfiskedag, som man samkör med Fiskejournalen. FJ kommer att ha bra erbjudanden på plats, liksom mina kollegor och jag från Sportfiskarna.
Det accentueras av tre föreläsningar på stora scenen denna dag. Er ödmjuke bloggare får sällskap av betydligt kändare namn i form av Martin Falklind och Gunnar Westrin, två av de absolut mest kända namnen i sportfiske-Sverige. Min egen föreläsning blir något i stil med "Havsfiske på Västkusten" och kan såklart rekommenderas för den som vill dregla över hajar, rockor, gyltor, plattfisk och annat rart. Läs Båtmässans pressmeddelande här.

Avslutar med att påminna mina klubbkamrater i KSK (samt alla i GHFK som vi i år bjudit in) om onsdagens julfest i klubblokalen. Även där utlovas mycket bilder från havsfiskeåret 2013! :-)

/Mackan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar