torsdag 21 januari 2016

Erik Axner föreläser i Kungsbacka 25/1!
Kungsbacka Sportfiskeklubb har nöjet att presentera

Erik Axner


Tid: måndag 25/1 kl. 19
Plats: Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka
OBS! Fri entré!

Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder ännu en gång på en spännande föreläsning. Denna kväll gästas vi av Erik Axner som pratar storviltfiske i Norge, Panama och på Maldiverna.
Erik Axner är guide på Nordic Sea Angling och har hälleflundra som specialitet. Erik har varit med och landat tre hälleflundror över 2 meter och har själv fångat tre över 190 cm, varav två på flötmete! Om bland annat detta flötmete, det coola popperfisket efter enorma gråsejar och Nordic Sea Anglings spännande big game-fiske i Panama och på Maldiverna kommer kvällen att handla om. Räkna alltså med mängder av grymma bilder från både nordliga och sydliga vatten!

I samarbete med Westin, Tajtlajn, Garmin, Fladen Store och Nordic Sea Angling anordnas ett lotteri med fina priser! Välkomna till en superkväll!


Vägbeskrivning
Ni som kommer norrifrån kör av Kungsbacka/Varla, ni som kommer söderifrån tar Kungsbacka/Särö. Parkera på det stora köpcentret Kungsmässans parkering, men så nära McDonalds och den rondellen som möjlighet. Vid rondellen går ni över gatan och har då bara 100 m kvar. Följ marschallerna!


Vid akuta frågor får ni gärna ringa 0708-536322 (Markus Lundgren).

Välkomna!
/Kungsbacka Sportfiskeklubb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar