torsdag 19 november 2009

Vandia fre-lör!

Vindarna verkar tillåta fiske till helgen efter en rejält blåsig vecka. Hallands Väderö hade igår kväll orkanbyar, medan Falsterbo längre söderut hade 23m/s i medelvind, precis under storm alltså. Förhoppningsvis blir inte strömmarna för jobbiga.
Imorgon är vi ett tiotal personer från Länsstyrelsen, medan vi som sagt har hela båten med KSK på lördag. Jag är för ovanlighets skull enda deltagare från Isola/Confidence, men vi har ändå varit fullbokade sedan länge. Vi kommer att köra ett minimimått på rödspättan, som jag tänkte att skepparen Thomas skulle få bestämma.
Båda turerna är meteturer med inriktning på framförallt stor plattfisk. Vi läser på www.helsingborgsbatarna.se att Vandia siktar mot fantastiska 100 registrerade storfiskar i år. Thomas rapporterar att de nu ligger på 81 "reg", så vi ska göra vårat bästa för att hjälpa honom att nå målet ;-)
Jag har dessutom äntligen fått ordning på de nya mobilinställningarna, så räkna med mycket rapporter samt kanske några videoklipp under dagarna.

Tight Lines!
Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar